Assemblage

Reefhors slangen & koppelingen levert slangen en koppelingen uitsluitend van gerenommeerde fabrikanten zoals Trelleborg, MTG, Alfagomma, Alfaflex, SEL hoses en Continental.
Wanneer u wenst kunnen wij uw complete slangassemblage verzorgen, dit houdt in dat uw slangen worden gemonteerd met onze koppelingen, geassembleerd met slangklemmen, klemschalen of door middel van een persing.
Hiermee bespaart u tijd en geld, maar nog veel belangrijker, u bent bij Reefhors verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig product!

De geassembleerde slangen kunnen worden getest en worden voorzien van een druktest certificaat. Voor steeds meer toepassingen in de algehele industrie is het noodzakelijk dat de slangen gecertificeerd zijn. De slangen worden voorzien van een identificatienummer en een daarbij horend certificaat.

Er kan ook een ''hose scan'' worden uitgevoerd op locatie, door middel van een camera met een bereik van circa. 60 meter kan er eenvoudig in de slang worden gekeken om beschadingen te achterhalen maar nog beter, om beschadiging aan de slang te voorkomen. De filmpjes worden opgeslagen in het systeem zodat de data altijd te achterhalen is.

Heeft u vragen? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met één van onze technische verkoopmedewerkers.

 

 

Spoed = spoed
Levering, advies en ondersteuning
Wanneer nodig leveren, adviseren en ondersteunen wij 24 uur per dag en 7 dagen per week