Assemblage

Reefhors slangen & koppelingen levert slangen en koppelingen uitsluitend van gerenommeerde fabrikanten. Deze assembleren wij, indien gewenst, graag voor u.

 

Een slang volledig geassembleerd en direct klaar voor gebruik

Ook voor assemblage bent u bij Reefhors aan het juiste adres. Wanneer u een slangassemblage wenst, kunnen wij de complete assemblage verzorgen. Slangen kunnen geleverd worden met koppelingen en geassembleerd worden met behulp van slangklemmen, klemschalen of pershulzen. In alle gevallen bent u verzekerd van een deskundige montage!

 

Het juiste certificaat en geteste kwaliteit

De geassembleerde slangen kunnen getest worden en van een druktest certificaat worden voorzien. De slang krijgt dan een identificatienummer en een bijhorend certificaat. Deze certificaten zijn in steeds meer industrieën noodzakelijk. Meer informatie over de certificaten vindt u hier.

 

Beschadigingen voorkomen en achterhalen

Ook een “hose scan” behoort tot onze dienstverlening. Bij een hose scan wordt door middel van een camera (met een bereik van circa 60 meter) in de slang gekeken om beschadigingen te achterhalen, maar nog beter, om beschadigingen aan de slang te voorkomen. De film die de hose scan maakt wordt in het systeem opgeslagen, zo is de data altijd te achterhalen.

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers!

Spoed = spoed
Levering, advies en ondersteuning
Wanneer nodig leveren, adviseren en ondersteunen wij 24 uur per dag en 7 dagen per week