Industriële reiniging

Slangen en koppelingen voor de industriële reiniging

De specialist voor al uw reinigingsslangen en hogedrukslangen.

Reefhors is de leverancier op gebied van slangen en koppelingen voor de industriële reiniging. Met jarenlange ervaring en een breed assortiment hebben wij vrijwel altijd een oplossing.

Breed assortiment, kwaliteit en snelle levering

Reefhors levert een ontzettend breed assortiment slangen en koppelingen voor de industriële reiniging. Door de ruime voorraad kunnen we meestal snel schakelen en kunnen we u op het gebied van slangen en koppeling volledig ontzorgen.

Al onze reinigingsslangen voor de industriële reiniging komen van gerenommeerde fabrikanten, de slangen zijn uitermate geschikt voor het chemisch reinigen, vacuümreiniging, hogedrukreiniging en schoonmaakwerk.

Assemblage en testen

Op wens van de klant kunnen wij de slangen ''aftesten'' en voorzien van een testcertificaat. Op locatie testen? Ook dit is mogelijk neem dan contact op met onze verkoopafdeling.

De toepassingen

Bij Reefhors vindt u slangen voor diverse toepassingen in de industriële reiniging. Waaronder de volgende toepassingen:

- Vacuümreiniging

- Hogedrukreiniging

- Chemische reiniging

Vacuümreiniging is een vorm van reinigen waarbij de afvalstof wordt afgezogen. Vacuümreiniging wordt onder andere toegepast op kolkenreinigers. Hiervoor leveren wij de geschikte slangen en koppelingen. Maar ook leveren wij slangen voor vacuümreiniging op kleinere machines, zoals industriële stofzuigers. Ook slangen voor industriële afzuiginstallaties van bijvoorbeeld zaagsel behoren tot ons assortiment.

Hogedrukreiniging is een vorm van reinigen met een straal op hoge druk. Hogedrukreinigers komen in verschillende vormen voor. Industriële hogedrukreinigers hebben een speciale slang nodig om de druk te behouden. Het advies van een hogedrukslang is maatwerk, daarvoor kunt u contact met ons opnemen. 

Bij chemisch reinigen komt een chemisch middel door de slang. Niet iedere slang is hiervoor geschikt. Reefhors heeft diverse chemicaliënslangen in het assortiment. Heeft u vragen over welke slang voor welke chemicaliën geschikt is? Neem dan vrijblijvend contact op.

Vragen?
Heeft u vragen welke slangen u het beste kunt inzetten voor bijvoorbeeld chemische reiniging, hogedrukreiniging of reiniging in de voedingsmiddelenindustrie? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze verkoopmedewerkers via 0545-22178 of mail uw vraag naar info@reefhors.nl.

Spoed = spoed
Levering, advies en ondersteuning
Wanneer nodig leveren, adviseren en ondersteunen wij 24 uur per dag en 7 dagen per week