Veelgestelde vragen

Tegen welke middelen is een slang bestendigd?

De bestendigheid van een slang is afhankelijk van het materiaal.

Bekijk hier de bestendigheidslijst!

Wat is de juiste slang voor mij?

De juiste slang is afhankelijk van verschillende factoren. De druk, het medium, afmeting, omstandigheden, flexibiliteit, etc. Onze experts helpen u graag bij het selecteren van de juiste slang. Neem contact op met een expert!

Welke koppeling heb ik nodig?

De geschikte koppeling is afhankelijk van het gebruik. Bijvoorbeeld het gemak van los- en aankoppelen, de hygiëne eisen, de druk en de doorvoer. Onze experts weten alles over koppelingen en helpen u graag bij de keuze. Neem contact op met een expert!

Hoe reinig ik een slang?

Dit is per slang afhankelijk. Trelleborg en MTG hebben voorschriften voor het reinigen van voedingsmiddelenslangen. Bekijk hier de Trelleborg voorschriften en hier de MTG voorschriften.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Op werkdagen voor vier uur besteld is dezelfde dag verzonden. Dan geldt in de meeste gevallen volgende dag geleverd. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen!

Welke certificaten heb ik nodig?

Dit is afhankelijk van de industrie en vereisten. Onze experts kunnen u van informatie voorzien over de mogelijke certificaten. Neem contact op met een expert!

Is mijn slang aan vervanging toe?

Of een slang aan vervanging toe is valt niet te beoordelen zonder inspectie. Wij raden aan om een foto te mailen naar onze experts en eventueel een inwendige inspectie uit te voeren.

Hoe veel jaar gaat een slang mee?

Dit is afhankelijk van de slang, het gebruik en de omstandigheden. Neem voor een indicatie contact op met een van onze experts!

Spoed = spoed
Levering, advies en ondersteuning
Wanneer nodig leveren, adviseren en ondersteunen wij 24 uur per dag en 7 dagen per week