Nieuws

Nieuwe website Reefhors

Deze week is de nieuwe website gelanceerd! De website is geheel vernieuwd en voorzien van een strak design.De website is bedoeld om u als klant een inzicht te geven wat Reefhors Slangen & Koppelingen voor u kan betekenen!De website bevat een..

Lees meer

Trelleborg voedingsmiddelenslangen assortiment

Reefhors levert verschillende soorten Trelleborg voedingsmiddelenslangen in de wijn en alcohol industrie.De voedingsmiddelenslangen van Trelleborg zoals de Citerdial, Alikler G2, etc. zijn uit voorraad leverbaar.In onderstaande film is te zien..

Lees meer

Reefhors bestaat 12 ½ jaar en steunt Water for Life

Op vrijdag 11 oktober hebben wij dit mooie jubileum gevierd met een borrel en een mooie donatie aan Water For life.Wat doet Water For Life?Dorst? In Nederland draai je de kraan open en je hebt een glas heerlijk kraanwater. Een leven zonder..

Lees meer

Voedingsmiddelenslang Reeflex Smoothfood

Nieuw in het assortimentVoedingsmiddelenslang Reeflex Smoothfood +130ºCDe Reeflex Smoothfood is geschikt voor doorvoer van vettige voedingsmiddelen en kenmerkt zich door de enorme flexibiliteit! Kan met heet water of stoom (max. +130ºC /..

Lees meer

De Tricoflex waterslang gaat voorop in de strijd tegen de droogte!

Wij leveren sinds enkele jaren de originele waterslang Tricoflex direct uit voorraad!Hardloper onder de PVC waterslangenIedereen kent hem.. dé originele waterslang Tricoflex.De Tricoflex is dan ook één van de best verkochte PVC waterslangen in..

Lees meer

Vacature Online Marketing (6-10-2020)

! VACATURE ONLINE MARKETING ! Ben jij net zo flexibel als onze slangen?Voor 8-10 uur per week zoeken we een jonge en flexibele collega die alles weet van Online Marketing.Reefhors is een groothandel op het gebied van industriële slangen en..

Lees meer
Spoed = spoed
Levering, advies en ondersteuning
Wanneer nodig leveren, adviseren en ondersteunen wij 24 uur per dag en 7 dagen per week