Over ons

 

Reefhors Slangen & Koppelingen 

Reefhors Slangen & Koppelingen is een zeer gewaardeerde toeleverancier van slangen, koppelingen, afsluiters en appendages. Als groothandel zijn wij vele jaren actief in diverse industrieën. Door onze ruime kennis en ervaring op het gebied van alle soorten slangen, koppelingen en toebehoren kunt u bij Reefhors rekenen op een gedegen advies en technische ondersteuning.  

Bij Reefhors bent u verzekerd van service volgens de hoogste maatstaven. Wij leveren snel, zijn vakkundig, werken efficiënt en zijn zeer accuraat. Daarnaast is bij ons spoed, ook echt spoed. Dat houdt in dat wij 24 uur per dag en 7 dagen in de week ondersteuning bieden. 

 

Leverancier voor verschillende industrieën

De diversiteit in industrieën van Reefhors is het resultaat van kwaliteit, service, kennis en aanbod. Mede hierdoor zijn wij een trouwe partner in onder andere de volgende industrieën:    

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

 

24/7 service en ondersteuning 

Service, vakkundigheid, efficiëntie en accuraatheid zijn onze kernwaarden. Dit uit zich in kwaliteit en kennis. Wij denken graag met u mee en kunnen u 24 uur per dag en 7 dagen in de week ondersteunen. Daarnaast zijn wij tevens gespecialiseerd in maatwerk volgens uw specificaties, tekeningen en wensen. De inhoud van de website geeft een globaal overzicht in ons leveringsprogramma, lang niet al onze producten in voorraad staan op de website. Voor vragen betreft (een specifiek) product kunt u vrijblijvend contact met ons op nemen. Wij garanderen u: 

  • Spoed = Spoed, 24/7 advies, ondersteuning & levering 
  • Producten van kwaliteit 
  • Ruime kennis en ervaring 
  • Assemblage naar wens 

 

Assemblage van slangen, koppelingen en slangklemmen

Wanneer u wenst kunnen wij uw complete slangassemblage verzorgen, dit houdt in dat uw slangen worden gemonteerd met onze koppelingen, geassembleerd met slangklemmen, klemschalen of door middel van een persing. 
Hiermee bespaart u tijd en geld, maar nog veel belangrijker, u bent bij Reefhors verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig product! 

De geassembleerde slangen kunnen worden getest en worden voorzien van een druktest certificaat. Voor steeds meer toepassingen in de algehele industrie is het noodzakelijk dat de slangen gecertificeerd zijn. De slangen worden voorzien van een identificatienummer en een daarbij horend certificaat. 

 

Onze merken 

Wij streven naar de beste kwaliteit. Dit resulteert in een assortiment met merken van de hoogste kwaliteit. Onze selectie topmerken bestaat onder andere uit: 

  • Tricoflex 
  • MTG slangen 
  • Trelleborg slangen 
  • Continental slangen 
  • Elaflex koppelingen 
Spoed = spoed
Levering, advies en ondersteuning
Wanneer nodig leveren, adviseren en ondersteunen wij 24 uur per dag en 7 dagen per week