Tankpistool Benzine Diesel Brandstof Husky.png

Automatisch Afgifte Pistool Husky

Automatisch tankpistool voor benzine of diesel kopen? Dan is automatisch afgifte pistool type Husky wat u zoekt. Dit product is van de hoogste kwaliteit. Het is daarom niet raar dat tankpistool type Husky veel gebruikt wordt op benzinepompen en dieselpompen. Door de automatische afslag voorkomt u dat u te veel tankt en de dieseltank of benzinetank overloopt. Daarnaast is automatische afslag van het tankpistool ook een vereiste bij de keuring van de brandstoftank. 

De Husky automatisch tankpistool is leverbaar in drie varianten. Deze varianten verschillen in maatvoering en nog belangrijker, capaciteit per minuut. De volgende varianten van de Husky automatisch tankpistool hebben wij in ons assortiment:

- Maatvoering: 3/4" Capaciteit: 50 liter per minuut
- Maatvoering: 1" Capaciteit 80 liter per minuut
- Maatvoering: 1" Capaciteit 120 liter per minuut

Offerte aanvragen
Specificaties
ArtikelnummerMaatvoeringCapaciteit
801100193/4"50 liter per minuut (automatisch)
801100251"80 liter per minuut (automatisch)
801100261"120 liter per minuut (automatisch)

 

Tankpistool aan brandstoftank bevestigen

De verbinding van de Husky tankpistool is een binnendraad. Deze kan onder andere aan de slang gekoppeld worden door middel van een slangpilaar. De slangpilaar wordt aan de slang bevestigd met een slangklem. Het is voor ons ook mogelijk om een gemonteerd tankpistool inclusief brandstofslang te leveren. Wanneer de slang gebruikt wordt voor het vullen van tanks adviseren wij een brandstofslang zonder spiraal omdat deze flexibeler zijn. Deze zijn daardoor ook eenvoudiger op te rollen op een haspel. 

Reefhors is de leverancier op gebied van brandstofslangen en accessoires

Reefhors is de leverancier van slangen en accesoires voor de industrie. Dus bent u op zoek naar een brandstofslang, tankpistool of een bijbehorende haspel, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Naast brandstofslangen en tankpistolen vindt u ook diverse andere producten voor onder andere tankstations, garages en de agrarische industrie in ons assortiment. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op!

Bekijk alle brandstofslangen
Spoed = spoed
Levering, advies en ondersteuning
Wanneer nodig leveren, adviseren en ondersteunen wij 24 uur per dag en 7 dagen per week